Kontakta oss på Köp Hus Utomlands

Kontakta oss på Köp Hus Utomlands

Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende att presentera Norra Cypern på absolut bästa sättet, genom våra visningsresor.

Jag som driver den här hemsidan heter Mikael Hellgren och jag har ett stort intresse av försäljning, företagande och fastigheter.
Jag kombinerar dessa intressen genom att erbjuda visningsresor ner till Norra Cypern vilket är min största passion. 
Att få kombinera sol, bad och personers semesterboende utomlands gör allting betydligt trevligare.

Min bakgrund ligger just inom fastighetsbranchen då jag grundade ett husföretag i Sverige under 2010 och har drivit det  under de senaste tio åren med stor framgång. 

Jag har under mina tio år som egen företagare tyckt det varit jättekul att förverkliga mina kunders drömmar till verklighet. Det är verkligen en speciell känsla. Att nu få fortsätta inom fastigheter nere på Norra Cypern är som att min egen dröm har gått i uppfylelse. 

Här kombinerar jag nya dimensioner av kunders förväntan då Cypern erbjuder sol, värme, bad, fantastisk mat och en helt ny kultur och givetvis ett fantastiskt boende. 

Det viktigast för mig när jag jobbar med investeringar överlag är att kundens förväntan alltid skall uppfyllas. Alla mina kunder ska känna sig trygga och få fantastisk kundservice genom  hela projektets utvecklingen.

Så funderar du på ett köp av fastighet utomlands så hjälper vi gärna till med att göra en trygg affär, utan avgifter.

Vill ni komma ner till Norra Cypern så finns vi där och tar hand om er på plats. Skriv gärna in dina kontakt uppgifter i formuläret så kontaktar jag dig. 

Med vänliga hälsningar 

Mikael Hellgren

Email: mikael@husutomlands.com

Mobil: 072-301 00 75

Drömmer du om ett boende utomlands?

Vi erbjuder kostnadsfria visningsresor till Norra Cypern – Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så berättar vi mer!