Visningsresa till Norra Cypern

När du anländer till flygplatsen i Cypern möts du av vår svenska representant som hjälper dig under hela resan. Under sju dagar kommer ni att besöka de bästa fastigheter Norra Cypern har att erbjuda. Du kan i lugn och ro välja mellan olika investeringsobjekt och hitta det som passar dig bäst. Här finns något som passar de flesta spekulanters tycke och smak, stil och budget. Om du mot förmodan inte hittar det du söker finns det förstås inga som helst köpekrav.

Nyttig information om Norra Cypern

  • Kom ihåg att Norra Cypern har vänstertrafik
  • Huvudsakligt språk är turkiska
  • Valuta som används är turkisk lira

Vi är stolta över våra visningsresor till Norra Cypern

Vi kommer att göra allt för du ska få en så trevlig och givande resa som möjligt. I priset ingår transfer från flygplatsen, boende och ett välkomstpaket som väntar dig vid ankomsten. Även utbildning ingår. Du kommer att få lära dig allt du behöver kunna om de investeringsmöjligheter som finns på  Norra Cypern. Därefter är det tid att åka på någon av de inkluderade resorna runt ön tillsammans med vår representant. Resans måltider ingår dock inte i priset.

Vilka förväntningar kan jag ha på min visningsresa till Norra Cypern

  • En resa som är till både nytta och nöje
  • Vi lär dig det du behöver veta
  • Bra service vår svenska representant

Dag för dag

När du väl anlänt och installerat dig under resans första dag börjar dag två med ett välkomstmöte där du får information om Norra Cypern. Med avbrott för lunch består resten av dagen fram till kvällen av fastighetsvisningar. Dag tre och fyra påminner om dag två. När du nått resans femte dag har du förhoppningsvis sett många spännande fastigheter och behöver tänka över ditt val. Det mesta av denna dag ägnas därför åt eftertanke. Det är viktigt att du är väl förberedd inför morgondagens möte med advokaten.

Lär känna Norra Cypern

Cypern är den tredje största ön i Medelhavet och är belägen utanför Turkiets sydkust. Det odlas mycket citroner, meloner, grapefrukt och grönsaker som trivs i det varma klimatet. Vintrarna är milda och regnfattiga, somrarna torra och varma. Landskapet är perfekt även för får och getter.


Officiellt är ön en del av Asien men av gamla historiska skäl anser många att Cypern är en del av Europa. Nordliga Cypern, där det görs många fastighetsaffärer, anses av Turkiet som en självständig stat.