Köpa hus Norra Cypern

Det kan vara en strålande idé att som första steg följa med på en av våra arrangerade visningsresor till Norra Cypern. Här nedan kommer du att få ta del av information vid köp av hus eller lägenhet på Norra Cypern.

Funderar du på att flytta utomlands och köpa hus? 

Det är fantastiskt roligt att förverkliga drömmar om hus eller lägenhet utomlands. När du tar kontakt med oss så kommer processen till att köpa fastighet på Norra Cypern se ut såhär.

  1. Allt börjar med en visningsresa till Norra Cypern. På plats får du all information och möjligheten till att se och köpa fastigheter.
  2.  På så sätt får du en bra start samt kunskap om vad som verkligen finns bland allt från hus till lägenheter på denna fantastiska, modern och natursköna ö i Medelhavet. 
  3. När du väljer att söka boende bland fastigheter på Norra Cypern, kommer du också vara den som söker dig till ett varmare klimat, härliga stränder och goda möjligheter till att spela golf. 

Att åka på visningsresa till Norra Cypern kan visa sig vara den bästa investering du någonsin gjort och leda till ett rikare liv